piaci érdekesség

Napi chart – az adósságpara elhalasztva

by totalreturn 2017. szeptember 14.

Nincs itt semmi látnivaló.

Kicsit megkésve, de jön az update. Trump nem sokkal az előző bejegyzésünk után egyezségre jutott a Kongresszussal (belevéve a hurrikánok utáni helyreállításra szánt pénzeket is, ami egyébként kapóra jött neki, megkönnyítette az átmeneti sikert), így december 8-ig felfüggesztették az adósságplafon alkalmazását. Mit jelent mindez? A huza-vona valószínűleg november környékén kerül megint a középpontba, addig meg minden megy szépen tovább: a hozamgörbe invertálódása is szépen megszűnt.

Apró betűs rész: a fenti írás nem minősül befektetési ajánlásnak, értelemszerűen nem fedheti le az összes forgatókönyvet, egyszerűen csak a szerző saját, jelen információk alapján kialakított pillanatnyi véleményét tükrözi. Mindez a bejövő információk függvényében drasztikusan változhat.

Amennyiben tetszett a bejegyzés és az elsők között szeretnél értesülni új blogbejegyzéseinkről, oszd meg és lájkolj minket a Facebook-on!

 

* Hozzájárulok, hogy az Aegon Alapkezelő a továbbiakban marketing tartalmú megkereséseket küldjön részemre és elfogadom az ehhez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.