infláció kötvénypiac részvény

A kivárás, mint fontos stratégia

by Total Return 2023. november 10.

Az elmúlt évben a forint és a magyar kötvények oldaláról is nagyon jó beszállási pontok voltak, de a magyar portfóliómenedzserek szerint van még mit keresni a piacon. A Portfolio Investment Day záró beszélgetésében elhangzott: ahol nagy ijedtség van, ott lehet keresgélni, és sokszor találni is. 

Loncsák András (VIG Alapkezelő) a kivárást emelte ki, mint fontos stratégia. Nyáron csökkentették a kockázatot, mert jó kiszállási pontok voltak. Most lehet tér egy átmeneti ralira, a szakember a régiós részvényeket emelte ki. Itt az árazást tekintve a részvények nagyon vonzóak, szemben amerikai társaikkal.

 

A teljes cikk itt olvasható a portfolio.hu-n:

https://www.portfolio.hu/befektetes/20231108/inflaciokoveto-kotvenyek-forint-regios-reszvenyek-ime-a-magyar-befektetesi-szakertok-tippjei-650409

 

A blog írásában közreműködő szerzők semmiféle felelősséget nem vállalnak a blogon megjelent írásaik alapján hozott befektetési döntésekért és azok következményeiért, illetve a weboldalon található adatok esetleges hiányosságaiért vagy pontatlanságaiért. A jelen blogon megjelenő írások magánszemélyek szubjektív véleményét tükrözik, nem minősülnek befektetési elemzésnek vagy ajánlásnak.” 

* Hozzájárulok, hogy az Aegon Alapkezelő a továbbiakban marketing tartalmú megkereséseket küldjön részemre és elfogadom az ehhez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.