piacok

Csocsóval a csapatért

by totalreturn 2016. június 7.

Mi itt az Aegonnál hiszünk abban, hogy az eredmények csapatban születnek. Éppen ezért komoly hangsúlyt fektetünk a közösség építésére, fontosnak tartjuk, hogy a kollégák ne csak a munkahelyen, de akár a szabadidejükben is jól kijöjjenek egymással. Ennek érdekében a munka után, esténként csocsó versenyt indítottunk: a bajnokság november végéig tart.

Természetesen, mivel szeretünk mindenre exceleket, modelleket építeni és, hogy persze a verseny is izgalmasabb legyen, kifejlesztettük a mi saját “élő pontos” rendszerünket. Ezáltal már nem elég csak simán nyerni, az sem mindegy, hogy ki-kivel van és a kiinduló pontszámok tekintetében a győzelem/vereség mellett már inkább a gólarány dönti el, hogy ki mennyi ponttal gazdagodik vagy éppen esik vissza.

Meglátjuk hogyan alakulnak az eredmények, még rengeteg idő van hátra a házi bajnokságból, minden esetre úgy érezzük, hogy ez is jobban összerázza a csapatot.

 

* Hozzájárulok, hogy az Aegon Alapkezelő a továbbiakban marketing tartalmú megkereséseket küldjön részemre és elfogadom az ehhez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.