piacok

Ugye nem vetted még meg a fát idén karácsonyra?

by TotalReturn Blog 2014. december 19.

Ezer és egy döntéssel kell megküzdenünk karácsony közeledtével, s mind közül talán a legnehezebb kérdés: Milyen fát vegyünk?

Az ünnepek közeledtével sok fontos kérdésben kell döntést hoznunk. Például, melyik ajándékot vegyük meg a gyereknek? A 427. csomag legót, amire annyira vágyik, – s aztán persze 3 nap, és a csoda elteltével mehet a többi közé a sarokba, – vagy a biciklit, amit meg majd csak tavasszal fog tudni elkezdeni használni? Mi kerüljön az ünnepi asztalra? Halászlé, rántott hallal? Esetleg pulyka, vagy töltött káposzta? Milyen sütit süssünk?

Ezer és egy ilyen és ehhez hasonló döntéssel kell megküzdenünk karácsony közeledtével, s mind közül talán a legnehezebb kérdés: Milyen fát vegyünk? Rövid, vagy hosszú tűlevelűt, luc, vagy normann? Ebben a kérdésben szeretnénk eloszlatni a kételyeket, az idei karácsonyra a legjobb fa az Alfa!

Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap

De miért is az Alfa? Mert rengeteg előnnyel jár!

  • Nem kell 5 különböző árust végigjárni, mire megtaláljuk a számunkra leginkább tetszőt
  • Nem kell befaragni a talpba, majd nyomókötést tenni a kezünkre
  • Nem csinál koszt a lakásban
  • Nem kezdi hullajtani a tűleveleket már szenteste, holott direkt a drágábbat vettük, mert az árus esküdött rá, hogy ez nem olyan
  • A gyerek sem fogja magára rántani az egészet, az összes üvegdísszel együtt
  • És nem számít, hogy az izzósor világít e még tavaly óta

Köszönjük a képet kolléganőnknek, Kovács Enikőnek!

Áldott, békés karácsonyt kívánunk!

* Hozzájárulok, hogy az Aegon Alapkezelő a továbbiakban marketing tartalmú megkereséseket küldjön részemre és elfogadom az ehhez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.