Bemutatkozás

Kedves Olvasó!

Köszönjük szépen, hogy meglátogattad a blogunkat és időt szentelsz a befektetési oldalunk olvasására. Bizalmadat szeretné a totalreturn.hu csapata honorálni – melyet nem mellesleg az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. munkatársai hívtak életre –, ezért a jövőben rendszeres időközönként hasznos és érdekes információkkal szeretnénk szolgálni számodra a piacokról, gazdaságról és befektetésekről.

A blogbejegyzésekkel azt próbáljuk meg sugallni, hogy mi mit gondolunk az adott piaci helyzetről, véleményünk szerint merre tarthatnak az események, így természetesen tévedhetünk, vagy a leírtak akár rövid időn belül elavulhatnak.

Abban a reményben kívánunk Neked sok sikert, hogy rendszeres olvasója leszel a blogunknak és sikeresen tudod befektetni/megőrizni a félretett megtakarításod értékét!

Üdvözlettel,
a TotalReturn.hu csapata

Totalreturn.hu ©2012 Minden jog fenntartva.
A blog írásában közreműködő szerzők semmiféle felelősséget nem vállalnak a blogon megjelent írásaik alapján hozott befektetési döntésekért és azok következményeiért, illetve a weboldalon található adatok esetleges hiányosságaiért vagy pontatlanságaiért. A jelen blogon megjelenő írások magánszemélyek szubjektív véleményét tükrözik, nem minősülnek befektetési elemzésnek vagy ajánlásnak.